Om Kakeriet

Jeg heter Anita, født og oppvokst i Sandefjord, og har drevet med designkaker siden 2014.

I starten bygget vi ett kjøkken i kjelleren her hjemme, og jeg startet mitt lille ENK i juli 2014 som en bigeskjeft ved siden av full jobb.

I 2017 flyttet jeg inn i større lokaler i Østerøyveien 33, og har der drevet fulltid frem til jeg flyttet ut av lokalene i mars 2022, da bygget ble solgt. Drømmen om ett fulltids-kakeri er nå dessverre ett avsluttet kapittel , og jeg tar det tilbake til hobby basis.

Jeg har 3 barn, 19, 11 og 10, så det er travle dager 😉

Jeg elsker å lage sukkerblomster, og setter veldig pris på en utfordring både på forskjellige design og på størrelse.

Jeg har ingen konditor eller bakeutdannelse, men ett fagbrev som servitør fra Hotel Continental, samt en bachelor i økonomi, administrasjon og ledelse som har kommet godt med i det å starte og drive sin egen bedrift.

Jeg jobber nå full tid som regnskapsfører, så derfor lager jeg veldig få kaker. Det lønner seg derfor å være ute i god tid med bestilling!

Det vil derfor si at jeg fra nå KUN tar oppdrag på bryllup og noen få dåpskaker, ingen konfirmasjonskaker pr nå da det havner midt i den travleste tiden for en regnskapsfører.

Smak er for meg like viktig som utseendet, kaken SKAL både smake godt og se vakker ut:)

Jeg gjør alt fra A til Å selv, fra innkjøp/lager/regnskap/hjemmeside/markedsføring/SOME/transport til det å lage selve kaken .

-Anita

Loading