Jeg heter Anita, født og oppvokst i Sandefjord, og har drevet med designkaker siden 2014.
I starten bygget vi ett kjøkken i kjelleren her hjemme, og jeg startet mitt lille ENK i juli 2014 som en bigeskjeft ved siden av full jobb.
I 2017 flyttet jeg inn i større lokaler i Østerøyveien 33, og har der drevet fulltid siden:) Den drømmen er nå dessverre i ferd med å avvikles (takk Covid..), og jeg tar det tilbake til hobby basis.
Jeg har 3 barn, 17, 9 og snart 8, så det er travle dager 😉
Jeg elsker å lage sukkerblomster, og setter veldig pris på en utfordring både på forskjellige design og på størrelse.
Jeg har ingen konditor eller bakeutdannelse, men ett fagbrev som servitør fra Hotel Continental, samt en bachelor i økonomi, administrasjon og ledelse som har kommet godt med i det å starte og drive sin egen bedrift.
Nå er det på tide med ett skifte for meg, så jeg starter i full tid i ett annet firma etter ha kjempet hardt for å holde bedriften gående gjennom denne covid-tiden.. Jeg skal også studere denne våren, samt flytte ut fra lokalene hvor jeg har hatt bakeriet, så jeg skal nok få tiden til å gå;)
Det vil derfor si at jeg fra nå KUN tar oppdrag på bryllup !
Smak er for meg like viktig som utseendet, kaken SKAL både smake godt og se vakker ut:)
Jeg gjør alt fra A til Å selv, fra innkjøp/lager/regnskap/hjemmeside/markedsføring/SOME/transport til det å lage selve kaken .
-Anita