Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Bestilling:

Kun åpent for forhåndsbestilling/reservering av dato for bryllupskaker/noen få dåpskaker i 2024. Veldig begrenset kapasitet da jeg nå driver Kakeriet som bigeskjeft ved siden av en annen full stilling.

Må sendes via mail eller som forespørsel via hjemmesiden. Kapasitet er det vanskelig å si noe om, men populære datoer kan fullbookes fort. Anbefaler derfor at man tar kontakt for å holde av datoen så fort man har spikret denne. Legg ved info om dato, antall pers, hvor selskapet skal holdes og evnt designønsker.

Betaling:

Kaker som forhåndsbestilles faktureres senest 5 dager før eventet, og må være innbetalt før kaken hentes.

Mindre elementer som cupcakebuketter/makroner/konfekt og lignende kan kun bestilles som tillegg til bryllupskake/dåpskake.

Bryllup:

Reservasjonsgebyr faktureres ved booking/aksept av tilsendt tilbud, dette er IKKE refunderbart ved evnt kansellering. Dette er for å holde av datoen, og beløpet trekkes ifra totalsummen på kaken ved fakturering av denne.

Allergener:

Kakeriet har til enhver tid melstøv i luften, og tilbyr ikke kaker til de som har alvorlige allergier, slik som cøliaki. Nøtter og egg brukes mye i produksjonen, og kaker fra Kakeriet bør ikke spises av de med alvorlig egg/nøtteallergi. Det bakes med laktosefrie produkter ved forespørsel, til de som har en lettere intoleranse.

Allergener som til enhver tid kan forventes å finne i produktene eller som spor av hvis ikke annet er spesifisert:

gluten, melkeprotein,laktose,egg,mandler,soya,nøtter,sitrus

Henting/levering:

Kaker hentes i hovedsak utenfor normal arbeidstid etter avtale. Bryllupskaker og større kaker fraktes mot tillegg og ved kapasitet.

Kakefat:

Stettfat/kakestativ/makronpyramider/makrontårn leies ut for 250 kr for helgen, pluss depositum på 500 kr . Dette betales tilbake når det leide elementet innleveres i hel og pen stand innen onsdag påfølgende uke.

Kansellering av bestilling fra Kakeriet.no sin side:

Ved uforutsette hendelser som Kakeriet ikke rår over tas det forbehold om at en bestilling kan kanselleres helt opp til datoen kaken skal leveres. Dette kan være ved foreks sykdom/skade/nedstengning/annen hendelse som direkte eller indirekte påvirker meg, Anita Ingebretsen, slik at jeg ikke anser det som forsvarlig eller gjennomførbart å levere en bestilling. Jeg vil så langt det lar seg gjøre forsøke å hjelpe med å finne en annen kakedesigner hvis det er ønskelig, men kan ikke garantere at det lar seg gjøre. Evnt innbetalt beløp for bestilling vil selvfølgelig refunderes.

Kansellering av bestilling fra Kundens side:

Avbestilling 14-3 dager før avtalt leveringstidspunkt faktureres 50% av bestillingens sum . Avbestilling mindre enn 3 dager før avtalt leveringstidspunkt faktureres 100% av bestillingens sum .

COVID-19 situasjonen:

Skulle det bli endringer i situasjonen vil jeg legge inn info her, men slik det er per januar 2024 utgjør ikke Covid-19 noen utfordring i forhold til bestilling.

Loading